16.12.2020
Actorul Josh Brolin isi bea cafeaua gol-pusca, in mijlocul pustietatii

Se pare ca imaginea in care actorul sorbea linistit din ceasca de cafea, in timp ce sta la o masa in fata unei rulotei, este una de arhiva. Sotia lui Josh Brolin a mai postat o fotografie asemanatoare in 2016.

Asta nu le-a taiat insa din entuziasm fanilor, care s-au intrecut in glume pe Instagram. „Nu m-am bucurat niciodata asa tare sa vad perne cu dungi” sau „Cine a mai dat zoom?” - sunt doar cateva dintre comentariile amuzante postate de internauti. Josh Brolin are o comunitate de peste 3 milioane de urmaritori pe contul de socializare.

Josh Brolin va fi tatic pentru a patra oara. Acesta are 52 de ani si sotia lui, Kathryn Boyd 33 de ani. Sunt casatoriti din 2016 si au impreuna o fetita, pe nume Westlyn, in varsta de doi. Sotia actorului este din nou insarcinata si va aduce pe lume cel de-al doilea copil al cuplului.

Josh mai are doi copii din casnicia cu Alice Adair. Fiul Trevor are 26 de ani, iar Eden a implinit 26 de ani. Actorul a mai fost casatorit si cu Diane Lane intre anii 2004-2013.

Citeste si :  Regina Elisabeta a II-a - impecabila la 94 de ani. Ce mananca Majestatea Sa la micul dejun
Articole din aceeasi categorie