01.04.2021
A slabit cu 21 de kilograme si a intinerit cu cativa ani! Larisa Dolina spune care sunt alimentele interzise si nu le consuma niciodata - VIDEO

Dupa ce a slabit radical, interpreta arata foarte bine la cei 65 de ani. Intr-un interviu acordat pentru presa straina, Larisa Dolina a spus ce produse a refuzat de dragul unei siluete subtiri si a recunoscut, de asemenea, ca mananca doar de doua ori pe zi.

Din septembrie 2020, interpreta a slabit 21 de kilograme. Vara trecuta, ea a mers la prietena ei, la Sochi si acolo, nu s-a limitat la mancare, drept urmare s-a ingrasat foarte mult.

„Am fost la clinica pentru corectarea metabolismului, am fost testata. Mi s-a dat o lista de alimente pe care absolut nu ar trebui sa le consum. Sunt atat de multe lucruri. Nu pot sa consum niciun fruct sau boabe - deloc. In primul rand, pentru ca exista zahar. In al doilea rand, probabil, alte substante care mi-au fost daunatoare ”, spune artista. Pe langa asta, medicul i-a dat o lista si cu mancare permisa. Include toate tipurile de carne, cu exceptia carnii de vita si de vitel, precum si orice carne de pasare si peste. Dolina a spus ca nu i se permite sa bea ceai, dar cafeaua i se permite.

Ea mananca de doua ori pe zi, ultima masa este la ora 15:00. „Postul lung intermitent”, asa cum il numeste artista, dureaza 18 ore. La inceput, artista s-a gandit constant la mancare, dar dupa 20 de zile s-a obisnuit si acum nu mananca deloc dupa ora 15:00.

Citeste si :  Bruschete cu guacamole, supa mediteraneana si orez negru cu fructe de mare - toate pregatite de coregraful Teodor Radulescu! Petru Chicu: „Eu sunt obligat sa-i dau nota 10”

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie