01.06.2021
A gustat pentru prima data creveti intr-un restaurant din Turcia. Bloggerita Daniela Costetchi povesteste de ce ii place sa manance in localurile de acolo si ce lipseste in cele din Moldova - VIDEO

E sincera si iubeste poezia, asta a facut-o pe Daniela Costetchi sa devina populara pe retelele de socializare. Acum, tanara are peste 200 de mii de urmaritori, carora le povesteste despre tot ce se intampla in viata ei. 

De cateva zile, ea impreuna cu iubitul ei, Catalin, se afla in vacanta in Turcia. Cei doi viziteaza mai multe orase, se plimba prin magazine si se rasfata cu delicii traditionale. Intr-un videoclip postat recent pe pagina sa de Instagram, Daniela a declarat ca e pentru prima data cand gusta creveti, chiar daca pentru unii suna ciudat, ea nu a fost tentata pana acum, insa dupa ce a gustat a ramas incantata de gustul acestora. „Nu stiu de ce nu am mancat pana acum, dar sunt atat de gustosi. Am mai descoperit ceva pentru mine”, spune ea intr-un instastory, mancand cu atata pofta.

 

Tanara bloggerita a mai mentionat ca ii place sa manance in restaurantele din Turcia pentru ca mancarea e foarte gustoasa si pentru ca painea si sosurile sunt gratis, in comparatie cu localurile din Moldova, unde platesti pentru tot. Pe langa creveti, cei doi au mai mancat si peste, care la fel le-a placut nespus de mult.

Au ramas incantati de locurile pe care le-au vazut pana acum, dar si delicii gustate in localurile turcesti. Daniela nu ezita sa publice poze deosebite din vacanta alaturi de iubitul ei. 

Citeste si :  Cum arata micul dejun in Islanda. Acesta trebuie sa fie fierbinte sa-ti incalzeasca trupul si sa iti dea putere si energie

Sursa foto/video: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie