27.04.2021
A cheltuit in jur de 8 mii de lei pentru a pregati o portie gigantica de shaorma. Un vlogger din capitala se lauda cu un record gastronomic impresionant - VIDEO

O portie gigantica de shaorma, care are nici mai mult, nici mai putin de 30 de metri si peste 100 de kilograme. Cum arata, cat a costat, dar si cine s-a incumetat sa pregateasca acest deliciu culinar, afla din reportajul O Seara Perfecta.

Un tanar din capitala se poate lauda cu un record gastronomic impresionant. A facut cea mai mare shaorma din Moldova. Delciul culinar are nu mai putin de treizeci de metri, cantareste peste o suta de kilograme, iar pentru preparea acestuia s-au cheltuit in jur opt mii de lei.

28, 29, 30. 30 de metri, atata are cea mai lunga shaorma facuta vreodata de un moldovean.

Recordul a fost stabilit de Eugen Anghel, un vlogger din Republica Moldova, care de ceva timp filmeaza retete de mancare giganta.

Eugen ANGHEL, VLOGGER: „Aceasta idee mi-au scris-o abonatii mei pentru ca in trecut am mai facut un snikers, un bounty, un meniu KFC gigant.”

Pentru a pregati deliciul culinar imens, Eugen a avut nevoie de o lista mare de ingrediente.

Eugen ANGHEL, VLOGGER: „Mi-a iesit 120 de kg: piept de pui 35 de kg, rosii 16, varza undeva 20 kg.”

Eugen a fost ajutat de trei prieteni iar  procesul de pregatire a durat in jur de 12 ore.

Eugen ANGHEL, VLOGGER: „Ne-am trezit la cinci dimineata, am venit, am taiat fiecare ingredient. Si datorita lui Addy si Moca am reusit sa facem aceasta shaorma giganta.”

Shaorma pregatita de Eugen a fost distribuita abonatilor sai.  

Eugen ANGHEL, VLOGGER: „O sa fie livrata abonatilor. Pe instagramul meu am facut un stories si am zis cine vrea kebab de la mine, livram acasa.”

Cea mai mare shaorma din lume a fost pregatita in orasul Tir din Liban. Aceasta a avut peste 120 de metri si a ajuns in Guiness Book.

Citeste si :  Dragalasenie la superlativ! Anisoara Loghin se simte protejata si o norocoasa avand alaturi un sot iubitor si un fiu minunat. „Baietii mei!”
Articole din aceeasi categorie