10.06.2021
3 retete de cocktailuri pentru o petrecere reusita

E vara si asta de obicei inseamna mai multa socializare, mai multe petreceri si mai multe iesiri cu prietenii. Daca vrei sa organizezi o intalnire reusita alaturi de cei dragi, atunci o sa ai nevoie de cateva retete de cocktailuri. 

1. Cand spui Daiquiri - iti vine aroma de rom si lime, numai ca daca vrei un daiquiri cat mai autentic trebuie sa folositi rom cubanez. Agita shaker-ul cu ingredientele in el, inclusiv gheata, iar atunci cand il servesti  nu mai adauga gheata si in pahar. Iar pentru un aspect deosebit si atragator foloseste un pahar de cocktail-uri cu picior. Vei avea nevoie de urmatoarele ingrediente: 2 lingurite zahar; 1/2 lingura suc de lime; 60 ml rom cubanez; gheata si coaja de lime.

2. Lemon Campari sorbet. In zilele calduroase de vara, dintre numeroasele optiuni pe care le ai, poti sa alegi stilatul sorbet. Poate fi situat undeva intre cocktail si inghetata, fiind chiar considerat un precursor al acesteia din urma. Prepara-l cu Campari si Prosecco, asteapta cam 5 ore si serveste-l chiar in lamaile din care ai scos pulpa. Ingrediente: 4 lamai; 1/4 cana Campari si 1/4 cana Prosecco.

3. Pina Colada este un cocktail ale carui arome principale sunt cele de rom si ananas. Pentru un plus de savoare, caramelizeaza putin ananasul. Ai nevoie de: 2 felii de ananas; 1 lingurita zahar brun; 1 lingurita scortisoara; 50 ml rom; 40 ml sirop de cocos; 60 ml suc de ananas si gheata.

Serveste bautura preferata cu multa placere!

Citeste si :   Cocktailuri celebre si modul lor de preparare

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie