29.04.2021
Cum trebuie sa tii ceasca de cafea in mana. Violeta Scrisu iti demonstreaza cum este corect. „Asa nu” - FOTO

Cafeaua a fost descoperita in anul 850 de o… capra. Mai exact, un pastor african a observat cum animalul sau o lua razna de cate ori manca dintr-o planta cu fructe rosii. Curios din fire a testat cateva boabe si a ramas surprins de energia pe care o primea in urma consumului lor. A crezut ca aceste boabe sunt un semn divin si a dat de stire pe la unii, pe la altii, dar toti il credeau nebun. Calugarii din acea vreme considerau ca boabele de cafea erau ceva malefic si le-au ars in foc. Mirosul insa i-a fermecat pe toti.

Acum, aceasta bautura este una dintre cele mai raspandite si consumate in toata lumea. O gasesti in nenumarate feluri si o poti savura ori de cate ori iti este posta sau ai nevoie de mai multa energie. 

Insa, pentru a o consuma corect, este bine sa cunoastem unele reguli. Cand vine vorba de bunele maniere la masa, Violeta Scrisu e cea care ne ajuta sa fim corecti in tot ceea ce facem. Recent, ea a publicat pe pagina sa de Instagram cum trebuie sa tinem ceasca de cafea in mana, iar acest exemplu trebuie urmat de fiecare dintre noi.

Tu stiai acest lucru?

Citeste si :  Cafeaua proteica - un nou trend. Cat este de sanatoasa 

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie