05.04.2021
Cum se mananca corect capsunele? Un lifehack de la Iuliana Beregoi, care iti va prinde bine si tie

La cantat si dansat, se pricepe de minune, la gatit insa, nu prea, dar un lucru e cert - ii place sa manance bucate delicioase si in special adora deserturile. Mai mult de atat, Iuliana Beregoi demonstreaza internautilor cum se mananca corect capsunele.

A postat un video pe pagina sa de TikTok, unde pune mult lapte condensat deasupra capsunelor pentru a le indulci. Se pare ca silueta supla ii permite cantaretei sa se alinte cu asemenea delicii si sa nu tina cont de calorii. Da, chiar a adaugat mult lapte condensat si le-a savurat cu atata placere. „E atat de bun”, spune Iuliana. 

Pe langa deserturi, artista prefera sushi, dar si bucatele traditionale moldovenesti. Recent, cantareata a mai declarat intr-un instastory ca mananca foarte mult din cauza pandemiei si ii este frica sa nu se ingrase. 

Iulina Beregoi are peste 1 milion de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata are 16 ani, insa a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda. 

Citeste si :  „Trei luni cu dimineti dulci si pufoase”. Cum a pozat bloggerita Valeria Turcan alaturi de cei mai scumpi barbati din viata ei

Sursa foto/video: Instagram.com; TikTok

Articole din aceeasi categorie