31.03.2021
Fata tatei! Bucatarul Petru Chicu a publicat o fotografie cu fetita lui: "Fara multe cuvinte, o ador!"

Criticul culinar de la Gusturile se Discuta, bucatarul Petru Chicu este un tata fericit. Asta pentru ca, are o fetita cu care se mandreste. 

Petru a publicat o fotografie cu fetita lui, iar in descrierea pozei, el a scris: "Fata tatei, fara multe cuvnte, o ador!".

Comentariile nu au intarziat sa apara: "Cat de strans te tine de mana. va ador pe toti", "Eu numai cand o vad, imi aduc aminte de vocea ei cum ciripeste!)", Frumos copil! Sa va traiasca!".

Bucatarul nu isi afiseza des membrii familiei. Barbatul este casatorit si mai are un baietel pe nume Damir. 

Ajutorul lui tata! Cum au decurs cumparaturie lui Petru Chicu alaturi de fiul sau.

Petru Chicu este unul dintre cei mai cunoscuti si iscusiti bucatari de la noi din tara. Mancarea preparata de el este o adevarata descoperire pentru fiecare persoana. Chiar daca munceste de dimineata si pana seara in bucataria propriului restaurant, acesta intotdeuna isi face timp pentru familia lui. 

Bucatarul sef, Petru Chicu si-a deschis al doilea restaurant chiar de Craciun. „Aici la centru lumea este mai fitoasa si am facut cateva gustari si pentru ei.”

Motiv de fericire in familia bucatarului Petru Chicu. „Unde calca cu piciorul, aduce soare si bucurie”

Petru Chicu este, pentru adevaratii gurmanzi din Chisinau, chef-ul care stie sa innebuneasca papilele gustative. Are un job care ii aduce satisfactie, dar si o familie care il face fericit si implinit. 

Articole din aceeasi categorie