31.08.2020
Secretul pastelor delicioase a celui mai renumit bucatar din lume. Ce ingredient adauga Jamie Oliver

Versatilitatea in gatire, pretul accesibil, savoarea si diversitatea pastelor sunt unele dintre cele mai puternice argumente pentru care acest fel de mancare este, inca din cele mai vechi timpuri, unul dintre cele mai populare si mai apreciate preparate din lume. Este important sa le pregatesti corect. Recent, Jamie Oliver a postat pe Instagram un truc simplu pe care il foloseste pentru a da un gust spectaculos retetei sale favorite de paste.

Este foarte simplu, bucatarul adauga ceapa pentru un plus de savoare.

Intr-unul dintre episoadele show-ului culinar ,,Jamie Cooks Italy”, acesta a pus in valoare o reteta de paste cu ton si creveti cu ajutorul unui sos dulce-acrisor. Jamie a folosit un truc pe care l-a invatat de la italianca Nonna Rosanna pentru a scoate iuteala din ceapa si a o face mult mai discreta.

,,Folosesc trucul ei - spal ceapa taiata pentru a-i scoate iuteala. Mai mult, ceapa devine asa mult mai dulce cand e trasa in tigaie!” A scris bucatarul pentru cei 8,3 milioane de urmaritori ai sai de pe Instagram.

In prezent, Jamie Oliver este cel mai de succes chef din toate timpurile. A vandut mai mult de 40 de milioane de carti culinare si a devenit cel mai bun autor de nonfictiune din Regatul Unit.

Citeste si :  De ce ar trebui sa tii cont atunci cand pregatesti masa. Secretul prin care orice mancare poate parea mai gustoasa. 

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie