10.04.2020
Iepurasi din ciocolata cu manusi si masti. Dulciuri interesante pentru Pasti aparute in vitrinele unor magazine

Mai in gluma, mai in serios, oamenii nascocesc lucruri inedite si amuzante cu tema pandemiei de coronavirus. In acest fel, nici macar iepurasii de ciocolata pregatiti pentru Paste nu mai sunt la fel, si ei se protejeaza de COVID-19. Mai multe companii din Europa au scos in vanzare iepurasi din ciocolata echipati cu manusi si masti pe fata.

Specific sarbatorilor pascale, in fiecare an nu lipsesc din magazine iepurasii dulci si draguti. Sunt adorati de copii, dar si de persoanele mature pentru un decor mai deosebit pe masa de sarbatoare. In acest an, cand coronavirusul se raspandeste in toata lumea, acestia au aparut mai deosebiti in vitrinele magazinelor din tarile precum Franta, Elvetia sau Grecia.

Companiile producatoare sustin ca astfel vor sa le reaminteasca cetatenilor ca este extrem de important sa-si protejeze sanatatea in aceasta perioada dificila. Un astfel de deliciu costa in jur de 8 euro si poate fi comandat on-line.
In Elvetia, de exemplu, fiecare doritor poate cumpara cel mult 4 bucati, iar compania care le fabrica da asigurari ca va face livrarile pana la Paste.
Tu ce parere ai despre aceste dulciuri interesante?


Citeste si : Croissante cu crema de ciocolata si vanilie
Sursa foto: Google.com
Articole din aceeasi categorie