16.06.2023
Fondatorii proiectului „Fii Fit Online”, Alexei Pervanciuc si Tatiana Goncear s-au duelat in bucataria Gusturile se Discuta! „Slabitul este un mod de viata...” - VIDEO

In bucataria Gusturile se Discuta a fost totul despre sanatate, doi prieteni, Tania Goncear si Alexei Pervanciuc ambii consilieri in nutritie au fost invitatii din emisiune. Afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta ce mancare au pregit acestia.

Seara trecuta, protagonistii emisiunii au fost fondatorii proiectului Fii Fit Online, Alexei Pervanciuc si Tatiana Goncear. Sunt ambii consilieri in nutritie, in sanatate, au fost in studio-ul Gusturile cu o salata super sanatoasa. 

Tatiana Goncear, a dezvaluit: „Eu am zis ca salata asta este cu suplimente, suplimente naturale, pentru ca ca eu sunt adepta de a lua toate suplimentele din produsele pe care le consumam. Doar in cazul in care in care avem careva deficite sau carente si dam analize, putem sa luam suplimente care sunt artificiale, sa spunem asa. De baza aici avem ficatul care contine proteine, grasimi, fibre din salata verde si avem legumele care sa se asocieze cu B12”.

Va merge pe urmele tatalui si a bunicului? Vezi ce a povestit Radu Dolgan despre fiul sau: „Noi suntem o familie artistica...” - VIDEO

Cel care are grija de mii de femei atat de la noi din tara, cat si de peste hotare, Alexei Pervanciuc, a dezvaluit care sunt cele mai frecvente intrebari pe care le primeste:  „Prima intrebare este ca da ce sa mananc, sunt in proiect, ce ar trebui sa mananc, dati-mi lista de produse sau meniul. Iar noi treptat explicam ca noi nu putem da o lista, pentru ca noi avem participante din peste 30 de tari si fiecare in dependenta de unde traieste, are produse. Trebuie de la inceput sa intelegem unde sunt proteine, unde sunt carbohidrati, unde sunt nutrientii principali. Din orice facem trebuie sa avem placere, trebuie sa intelegem folosul pe care ni-l da acest antrenament, ori sa constientizam de ce mancam asa. Doamnelor sau domnisoarelor le pleaca motivatia peste doua saptamani sau o luna”.

 „A venit o mireasa si mi-a spus ca in Mai are nunta si ca are nevoie sa dea jos 35 de kilograme si eu am spus ca asta nu la mine. Asta poate fi real, dar nu este o slabire corecta, va arata o mireasa chinuita, mai bine poti sa ramai cu kilogramele tale, sa savurezi acel timp, dar sa iti faci un mod de viata. Slabitul este un mod de viata sau mentinerea kilogramelor este mod de viata”, a dezvaluit Tatiana.

Surorile Osoianu – toate drumurile duc la Horesti! Vezi cum arata muzeul interpretelor, din satul lor natal: „Noi suntem tare mandre si bucuroase ca avem cu ce ne lauda" - VIDEO

Articole din aceeasi categorie